Locomotiva unui tren care transporta calcar în judeţul Neamţ a lovit un bărbat care se deplasa pe jos pe calea ferată, rănindu-l. Victima a fost transportată la spital, iar popliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 23 aprilie, în jurul orei 21:50, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident în Bicazu Ardelean, în care a fost implicată o locomotivă.  Din primele cercetări a reieşit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Bicaz-Chei, se deplasa pe jos pe calea ferată industrială, din direcţia Bicazu Ardelean spre Bicaz Chei ar fi fost acroşat de partea laterală a unei locomotive, rezultând rănirea acestuia”, a transmis, miercuri, Poliţia Judeţeană Neamţ.

Sursa citată a precizat că trenul transporta calcar spre fabrica de la Taşca.

”Atât mecanicul trenului cât şi victima su fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 55 de ani”, a mai precizat Poliţia.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc acest accident.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.