Un negociator al Poliţiei Neamţ a intervenit, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce o femeie a născut acasă şi nu a permis accesul cadrelor medicale pentru îndepărtarea placentei şi a cordonului ombilical. În cele din urmă femeia a fost de acord cu examinarea medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ au anunţat, luni, că poliţiştii au fost solicitaţi să intervină, duminică, la o locuinţă din municipiul Roman, unde o femeie în vârstă de 32 de ani, din municipiul Roman, a născut un băiat, fără asistenţă medicală şi nu permite accesul cadrelor medicale în imobil, pentru îndepărtarea placentei şi a cordonului ombilical.
 
“Având în vedere faptul că viaţa mamei şi a nou născutului ar fi putut fi pusă în pericol, la faţa locului s-a deplasat un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ şi un medic. În urma negocierilor, familia a permis accesul în imobilul a cadrelor medicale, pentru examinarea stării medicale a celor doi”, au precizat poliţiştii.
 
Ei au adăugat că în activitatea de negociere a fost implicat atât negocitorul prezent la faţa locului cât şi un al doilea negociator, telefonic.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.