Un puternic incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri la o firmă din Dumbrava Roşie, iar flăcările au distrus, printre altele, un atelier de producţie peleţi, pe o suprafaţă de 160 de metri pătraţi, şi utilajele din interior, focul fiind stins după cinci ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a transmis că în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.35, pompierii au fost înştiinţaţi în legătură cu producerea unui incendiu la sediul unei firme din comuna Dumbrava Roşie, iar la locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ cu patru autospeciale de stingere, dintre care una de la Punctul de lucru Roznov, şi o ambulanţă SMURD împreună cu membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dumbrava Roşie.
În momentul sosirii echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la mai multe construcţii din lemn, existând posibilitatea de propagare la locuinţe din apropiere. 
Focul a fost stins de pompieri după cinci ore. 
În urma incendiului au ars: un atelier de producţie materiale din lemn (peleţi) cu o suprafaţă de 160 de metri pătraţi şi utilajele din interior (uscător peleţi, două maşini de prelucrare a lemnului, transportor rumeguş, sită electrică, documente), o autoutilitară care era parcată în aproprierea clădirii, o clădire de birouri cu suprafaţa de 100 de metri pătraţi cu elementele de mobilier din interiorul acesteia, accesorii de sonorizare şi lumini, o magazie cu suprafaţa de 480 de metri pătraţi cu bunurile depozitate în interiorul acesteia (scule electrice, utilaje asamblare şi prelucrare lemn, aparate jocuri de noroc, aproximativ 30 anvelope, două butelii de gaz).
Pompierii au precizat că cel mai probabil incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric. 
Nu au fost persoane rănite în urma incendiului.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.