Poliţiştii din Piatra Neamţ au deschis un dosar de cercetare penală, după ce o femeie care a decis să nască acasă a murit. În timpul naşterii, starea ei s-a agravat, dar a ajuns prea târziu la spital şi a murit a doua zi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Judeţeană Neamţ a deschis un dosar de cercetare penală, după ce o femeie a născut acasă, în Piatra Neamţ

” La data de 14 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că o femeie, de 42 de ani, din Piatra-Neamţ, în timp ce se afla în imobilul său, ar fi dat naştere unui copil, ulterior starea acesteia înrăutăţindu-se, fiind preluată de un echipaj medical şi transportată la spital”, a transmis, marţi, IPJ Neamţ.

Femeia a fost găsită în stop cardio-respirator de către medici şi ajuns în stare gravă la spital, iar a doua zi a murit.

”Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, au mai precizat poliţiştii.

Copilul a supravieţuit, starea acestuia fiind bună. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.