Un copil de 2 ani din Piatra Neamţ a căzut, marţi seară, de la etajul al patrulea al lui bloc, după ce se pare că s-ar fi rezemat de o fereastră. Copilul a supravieţuit, dar are leziuni multiple, fiind transportat la spital. Mama sa, în stare de şoc, are nevoie şi ea de îngrijirile medicilor, fiind solicitată o ambulanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că un copil a căzut de la etajul IV al unui bloc situat pe strada Fermelor, din Piatra Neamţ”, a transmis, marţi seară, IPJ Neamţ.  

Sursa citată a precizat că un copil, în vârstă de 2 de ani, din Piatra Neamţ, în timp ce se afla la etajul IV al unui bloc, s-ar fi rezemat de fereastră, moment în care ar fi căzut la parterul blocului. 

”În urma impactului, a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală, pentru a i  se acorda îngrijiri de specialitate”, a mai precizat sursa citată.  

Surse judiciare au transmis că mama copilului este în stare de şoc fiind solicitată o ambulanţă şi pentru ea. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.