Pompierii din judeţul Mureş intervin, duminică, după ce un zid degradat a căzut pe acoperişul unei case pe care se afla un branşament electric. Branşamentul a fost doborât la pămânR şi prezintă pericol, fiind aşteptate echipele de intervenţie. În urma accidentului nu au fost înregistrare victime, dar casa nu mai poate fi locuită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc, duminică, în satul Adamuş, comuna Crăieşti din judeţul Mureş, iar în urma acestuia, mai multe fire electrice care prezintă pericol, au căzut pe sol.
 
”Este vorba despre un zid degradat care a căzut peste acoperişul unei case de locuit şi l-a împins pe trotuar. Pe acoperiş se afla şi un branşament electric. Din fericire nu sunt victime. În urma evenimentului, casa nu mai prezintă siguranţă pentru locuit”, a transmis, duminică, ISU Mureş. 
 
 
Casa aparţine unui bărbat de aproximativ 45 de ani.
 
Pompierii militari asigură măsurile de siguranţă până la remedierea firelor electrice de către echipa de intervenţie de la furnizorul de energie electrică. 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.