Poliţiştii din Mureş, cu sprijinul jandarmilor, fac, duminică, trei percheziţii la persoane suspectate că au furat 1.800 de lei de la un tânăr aflat în tranzit în zona gării din Reghin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această dimineaţă, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reghin, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, al Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş pun în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, la adrese situate în localităţile Chirileu (2) şi Reghin (1)”, a transmis, duminică, IPJ Mureş.  

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în 28 ianuarie, în jurul orelor 20.00, doi bărbaţi, de 36 şi 40 de ani, ar fi sustras suma de 1.800 de lei din posesia unui tânăr de 23 de ani ce se afla în tranzit în zona Gării CFR din localitatea Reghin. 

”Vor fi puse în executare două mandate de aducere. Activităţile procedurale se circumscriu unui dosar penal aflat în instrumentarea Biroului de Investigaţii Criminale, ce vizează săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, au mai transmis poliţiştii.  

Activităţile se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Reghin. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.