Un incendiu a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, într-un apartament situat la parterul unui bloc din Răstoliţa, judeţul Mureş, 30 de oameni reuşind să iasă singuri din clădire. Alţi doi au fost scoşi de pompieri cu scara, de la etajul întâi. Două persoane din locuinţa unde a izbucnit focul au fost transportate la spital, cu arsuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Mureş, un incendiu a izbucnit la un apartament situat la parterul unui bloc din localitatea Răstoliţa. Acolo au fost trimişi iniţial pompierii Punctului de Lucru Deda, SVSU Ruşii Munţi şi SVSU Deda, precum şi 2 ambulanţe SMURD. Ulterior, au mai ajuns încă 2 echipaje medicale, 1 ambulanţă SMURD C1 şi 1 ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mureş.

FOTO: ISU Mureş
FOTO: ISU Mureş

”Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, din interior s-au autoevacuat 30 de persoane, iar 2 persoane au fost evacuate cu autoscara mecanică de intervenţie de la etajul I al blocului. Două persoane din imobilul incendiat prezintă arsuri şi sunt evaluate de către echipajele medicale”, a arătat sursa citată.

Incendiul a fost stins.

Cele două victime au primit cod roşu medical, fiind preluate de echipajele medicale şi transportate la UPU SMURD Mureş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.