Poliţiştii din Mureş au stabilit că accidentul în care o persoană a murit şi 12 au fost rănite a fost provocat de şoferul camionului, care a lovit microbuzul de pe sensul opus. Traficul în zonă este deviat în continuare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această dimineaţă, în jurul orei 07.00, poliţiştii rutieri au intervenit la un accident de circulaţie produs pe DN13A, în localitatea Chibed, km 26+050 metri, între două vehicule. Din primele date, conducătorul unui camion, respectiv un bărbat de 30 de ani, din comuna Batoş, care se deplasa pe direcţia Sovata - Bălăuşeri, într-o curbă la stânga, ar fi intrat în coliziune cu un microbuz care se deplasa din sensul opus”, a transmis IPJ Mureş.

Sursa citată a precizat că în interiorul microbuzului se aflau şoferul şi aproximativ 8 pasageri.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Din nefericire, în urma coliziunii, conducătorul microbuzului, un bărbat de 45 de ani, a decedat, iar ceilalţi pasageri au fost evaluaţi la faţa locului de către echipajele medicale de specialitate. Astfel, în urma accidentului au rezultat 13 victime, dintre care o persoană decedată, 3 persoane rănite grav şi 9 rănite uşor conform primelor concluzii de la faţa locului”, a mai precizat sursa citată.

Răniţii au fost transportaţi la unităţi medicale pentru acordarea de îngrijiri şi pentru alte investigaţii de specialitate.

”Conducătorul camionului a fost testat cu aparatele alcooltest şi DrugTest, rezultatele fiind negative. De asemenea, la locul producerii accidentului au fost solicitaţi reprezentanţii I.S.C.T.R. şi S.D.N. Târgu Mureş, iar în intervalul de timp în care se efectuează activităţile specifice la faţa locului şi până la degajarea părţii carosabile, traficul în zonă este deviat pe ruta Viforoasa - Miercurea Nirajului – Sărăţeni”, a mai transmis Poliţia.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în cadrul căruia urmează să stabilească toate circumstanţele producerii evenimentului rutier.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.