Un muncitor a murit, marţi, în incinta salinei Slănic din judeţul Prahova. Întrucât decesul a survenit în partea superioară a minei, unde accesul este foarte dificil şi se face o scară foarte îngustă, trupul neînsufleţit a fost coborât cu ajutorul salvamontiştilor, pe o targă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Salvatorii din cadrul Salvamont Prahova anunţă, marţi, că au participat la o ”intervenţie mai puţin obişnuită”.  Formaţia Cheia din cadrul Salvamont Prahova a fost solicitată să intervină la Salina Slănic, pentru evacuarea unui lucrător care a decedat în urma unui stop cardio-respirator. 
 
”Cum nu exista altă posibilitate de evacuare, deoarece accesul in partea superioară a salinei se face pe o scară extrem de îngustă, s-a procedat la lansarea victimei cu targa UT-2000, de la o înălţime de peste 70 de metri”, transmite Salvamont Prahova.
 
Potrivit unor surse locale, bărbatul decedat avea 53 de ani şi suferea de afecţiuni cardiace.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.