Un motel din judeţul Constanţa a fost distrus în urma unui incendiu izbucnit sâmbătă dimineaţa. Nu au existat persoane rănite, unitatea fiind închisă, aceasta funcţionând doar în perioada estivală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un motel în localitatea Sibioara. La faţa locului s-au deplasat nouă pompieri cu două autospeciale din cadrul Staţiei Midia. La ajungerea echipajelor, incendiul se manifesta cu ardere generalizată, la imobilul compus din parter şi etaj. Motelul era format din restaurant şi terasă la parter, iar la etajul unu avea nouă camere şi o spălătorie, suprafaţa totală desfăşurată fiind de proximativ 1000 metri pătraţi.
 
Nu au existat persoane rănite, motelul fiind închis, acesta funcţionând doar în perioada estivală, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.
 
Incendiul a distrus motelul în totalitate, cauza izbucnirii focului fiind în curs de stabilire. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.