Pompierii din Timişoara au intervenit, miercuri, pentru salvarea unui păun care a ajuns într-un tunel de doar 30 centimetri lăţime, dar lung de peste şase metri, între două blocuri. Pasărea nu a mai putut ieşi, astfel că reprezentanţii ISU Timiş a intervenit cu un echipaj. Păunul a fost predat Gărzii de Mediu Timiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii militari s-au confruntat cu o situaţie neobişnuită în care un păun a rămas blocat între blocuri, într-un tunel îngust, cu o lăţime de aproximativ 30 cm. Deoarece accesul către pasăre era posibil doar de la sol, unul dintre colegi s-a întins cu grijă pe burtă şi, folosind o cange din dotare, a împins uşor către păun”, a transmis ISU Timiş.

Sursa citată a precizat că, la capătul celălalt al tunelului, la o distanţă de aproximativ 6 metri, alţi doi pompieri au prins păunul cu grijă.

După ce a fost salvat, păunul a fost dus în siguranţă la sediul Detaşamentului 1 de Pompieri Timişoara şi predat către Garda de Mediu Timiş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.