Un militar francez a fost găsit mort, duminică, în camera unui hotel din Bucureşti. El are o plagă înjunghiată în gât, dar se pare că decesul a survenit în zilele anterioare. În cameră nu există urme vizibile de pătrundere forţată sau de jaf. Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a preluat ancheta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Ancheta în acest caz a fost preluată de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Surse judiciare au declarat, duminică, pentru News.ro, că un militar francez a fost găsit mort de către menajeră, în camera unui hotel din Bucureşti.  

El are o plagă înjunghiată în gât şi se pare că decesul ar fi survenit în zilele anterioare. În camera de hotel nu au fost găsite urme vizibile de jaf sau de pătrundere forţată. 

FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea

Ancheta a fost începută de autorităţile judiciare române, dar, cel mai probabil, va fi preluată de către autorităţile militare franceze, care vor face inclusiv autopsia pentru a stabili cauza decesului şi momentul în care acesta a survenit.  

Deocamdată, autorităţile nu au reuşit să vizualizeze imaginile de pe camerele de supraveghere sau să verifice sistemul de cartele care permite pătrunderea în camera de hotel.  

Potrivit surselor citate, militarul s-a cazat în 3 noiembrie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.