Un militar în vȃrstă de 24 de ani din judeţul Argeş s-a înecat în mare, marţi după-amiază, în municipiul Constanţa. Cadrele medicale care au ajuns la locul incidentului au încercat zeci de minute să îl resusciteze, în cele din urmă fiind declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale au fost solicitate să intervină marţi după-amiază pentru a acorda primul ajutor unui bărbat scos inconştient din mare, pe plaja Trei Papuci din municipiul Constanţa. Echipa medicală a început manevrele de resuscitare, avȃnd în vedere că victima se afla în stop cardiorespirator. După ce au încercat timp de cȃteva zeci de minute să-l readucă la viaţă, cadrele medicale au fost nevoite să constate decesul.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Constanţa, bărbatul avea 24 de ani, era din Piteşti, fiind cadru militar.

Martorii au povestit că la un moment dat tȃnărul a început să strige după ajutor, fiind văzut de un bărbat care făcea kite-surfing, iar acesta a intervenit şi l-a scos din apă, aducȃndu-l la ţărm.

Acesta este primul caz de înec înregistrat pe litoral în acest an, au precizat cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă.

Potrivit reprezentanţilor Forţelor Navale Române, militarul, sublocotenent Cătălin Gabriel Pohace, făcea parte din Batalionul 307 de Infanterie Marină. El era absolvent al Academiei Forţelor Terestre, promoţia 2017 şi era necăsătorit.

Militarul se afla în afara orelor de program atunci când s-a întâmplat incidentul. 

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.