Metrorex anunţă că, vineri dimineaţă, un călător al unui tren care circula pe Magistrala 1, în direcţia Preciziei, a apăsat butonul de alarmă din cauza unei degajări de fum, dar echipele companiei au constatat că era vorba despre o degajare de praf. Praful a ajuns în tren prin ventilaţie, la staţia Eroilor, unde au loc lucrări, precizează reprezentanţii Metrorex, precizând că siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Metrorex arată că, vineri dimineaţă, într-un tren caree mergea în direcţia Preciziei, pe Magistrala 1 de metrou, un călător a apăsat butonul de alarmă pentru a anunţa o degajare de fum în salonul trenului.

"Echipele Metrorex au verificat starea tehnică a trenului şi astfel nu s-a confirmat sesizarea de degajare de fum, fiind vorba despre o degajare de praf, introdusă în salonul trenului prin sistemul de ventilaţie, la staţia Eroilor, întrucât în zona respectivă se desfăşoară lucrări. Personalul Metrorex a acţionat în scopul prevenirii oricăror eventuale pericole conform procedurilor în vigoare", spun reprezentanţii Metrorex.

Ei precizează cMtră circulaţia trenurilor de metrou nu a suferit modificări şi siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.