Temperaturle se vor situa peste cele specifice şi în prima săptămână din noiembrie, după un octombrie călduros, anunţă vineri meteorologii, care au făcut publică prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Săptămâna 09.10.2023 – 16.10.2023
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.
Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii ţări.
 
Săptămâna 16.10.2023 – 23.10.2023
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice.
Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor deficitare în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.
 
Săptămâna 23.10.2023 – 30.10.2023
Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.
Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acestinterval, în toate regiunile.
 
Săptămâna 30.10.2023 – 06.11.2023
 
Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.
Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă uşor excedentară în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.