Un pacient în vârstă de 85 de ani, internat la Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean Drobeta Turnu Severin, s-a aruncat în gol de la etajul al doilea al unităţii medicale. În urma căderii a suferit mai multe leziuni. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 11 noiembrie a.c., ora 03.30, Poliţia Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, de 85 de ani, s-a aruncat în gol de la etajul 2 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta-Turnu Severin. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că un bărbat, de 85 de ani, pacient la Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean, s-a aruncat în gol de la etajul 2 al unităţii spitaliceşti, căzând pe plafonul etajului 1”, a transmis, vineri, IPJ Mehedinţi.
 
Ca urmare a căderii în gol, bărbatul a suferit mai multe leziuni. 
 
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea identificării tuturor cauzelor şi împrejurărilor ce au condus la producerea evenimentului, urmând ca la definitivarea acestora să se propună măsurile corespunzătoare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.