Pompierii au intervenit, sâmbătă, în municipiul Drobeta Turnu Severin, pentru salvarea unui bărbat care a căzut într-un canal colector. O femeie care a auzit strigătele de ajutor a sunat la numărul de urgenţe 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Cu puţin timp în urmă, trei echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit de urgenţă cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru şi o ambulanţă SMURD pentru extragerea unei persoane dintr-un canal colector din municipiul Drobeta Turnu Severin, zona Podul Gruii. Apelul a fost făcut de o femeie, care a auzit strigătele de ajutor ale persoanei”, a transmis ISU Mehedinţi, sâmbătă seară.
 
În urma intervenţiei, salvatorii au extras, în siguranţă, bărbatul care căzuse de la circa 10 metri.
 
După acordarea primului ajutor medical la locul evenimentului, bărbatul, care a suferit politraumatisme, a fost predat, în stare de conştienţă, unui echipaj SAJ. Ulterior, acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Drobeta Turnu Severin.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.