Un incendiu a izbucnit, miercuri, la o şalupă a Poliţiei de Frontieră, în Portul Drobeta-Turnu Severin. În urma incidentului, trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, în jurul orei 12,30, una dintre ambarcaţiunile din dotarea Poliţiei de Frontieră, acostată în Portul Drobeta Turnu Severin, a suferit avarii ca urmare a unui incendiu produs la bordul acesteia. Nava urma să se deplaseze către ITPF Giurgiu. Imediat poliţiştii de frontieră au intervenit cu operativitate pentru lichidarea incendiului, fiind anunţate şi echipajele ISU Mehedinţi”, a transmis Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.
 
Potrivit sursei citate, trei persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate. 
 
Cauzele producerii incendiului urmează să fie stabilite.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.