Traficul pe drumul naţional (DN) 6, Orşova - Băile Herculane, în judeţul Mehedinţi, oprit duminică seară în urma unui accident în care au fost implicate un autotren şi un autoturism, soldat cu trei răniţi, a fost reluat pe un fir, alternativ, în ambele sensuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, începând cu ora 19.30, traficul rutier pe DN6 Orşova – Băile Herculane, la kilometrul 367, a fost reluat pe un fir, alternativ, în ambele sensuri.

Se estimează că, în aproximativ 30- 45 de minute, să se circule în condiţii normale, precizează sursa citată.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Traficul a fost oprit în urma unui accident în care au fost implicate un autotren şi un autoturism, trei persoane fiind rănite.

”Este vorba despre o coliziune între un autotren şi un autoturism. În urma impactului a rezultat rănirea a trei persoane. Toate trei au fost transportate la spital în Drobeta-Turnu Severin”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Mădălina Viziru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.