Traficul pe drumul naţional (DN) 6, oprit joi dimineaţă, în apropiere de Valea Cernei, în judeţul Mehedinţi, în urma accidentului soldat cu o persoană decedată şi una rănită, a fost reluat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN6 Orşova – Caransebeş se desfăşoară normal, potrivit Infotrafic.

Din cauza unei coliziuni frontale dintre un autoturism şi un TIR, circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri la kilometrul 368, între localităţile Orşova (jud. Mehedinţi) şi Topleţ (jud. Caraş-Severin), timp de aproximativ o oră şi jumătate.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit purtătorulului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, Mădălina Viziru, şoferul autoturismului a intrat într-o depăşire riscantă şi a lovit frontal TIR-ul.

”Pe DN6, în apropiere de Valea Cernei, conducătorul unui autoturism a efectuat neregulamentar manevra de depăşire unde din sens opus venea un autotren condus regulamentar, intrând în coliziune frontală cu acesta”, a declarat Mădălina Viziru.

Şoferul autoturismului a murit, iar un pasager care se afla cu acesta în maşină a fost rănit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.