Traficul pe drumul naţional (DN) 67, în judeţul Mehedinţi, unde un autoturism şi un autocamion s-au ciocnit, luni dimineaţă, iar o persoană a murit, a revenit la normal după mai bine de două ore, timp în care s-a circulat pe un fir alternativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, la ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe DN67 Drobeta-Turnu Severin – Târgu Jiu, în judeţul Mehedinţi, se desfăşoară în condiţii normale.

Circulaţia s-a desfăşurat îngreunat în zona localităţii Corcova, din judeţul Mehedinţi, unde un autoturism şi un autocamion s-au ciocnit.

”Conducătorul unui autoturism a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autocamion. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului”, a declarat, pentru News.ro, Mădălina Viziru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi.

Timp de mai bine de două ore, traficul s-a desfăşurat pe un fir alternativ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.