Un TIR care circula pe DN56A, între localităţile Bucura şi Recea din judeţul Mehedinţi, a luat foc. Şoferul a reuşit să se salveze şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului de la un echipaj medical, el refuzând transportul la spital. Cel mai probabil, focul a pornit de la un scurtcircuit electric

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Trei echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare au intervenit de urgenţă, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autotren, pe DN 56A, între localităţile Bucura şi Recea”, a transmis ISU Mehedinţi.
 
TIR-ul transporta amilente şi a fost cuprins de flăcări în totalitate.
 
”La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la întreg autotrenul încărcat cu produse alimentare. Aceştia au localizat şi stins incendiul în limitele găsite”, a precizat ISU Mehedinţi.
 
Şoferul s-a autoevacuat. 
 
”Până la sosirea forţelor de intervenţie, şoferul se autoevacuase. Acesta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD la locul evenimentul, refuzând transportul la spital”, precizează sursa citată. 
 
Potrivit pompierilor, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuit electric.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.