Şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 53 de ani, care s-au bătut în centrul comunei Devesel, judeţul Mehedinţi, au fost reţinuţi. În timpul altercaţiei a fost avariat un autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Mehedinţia anunţă că, în 17 noiembrie, în comuna Devesel a avut loc un conflict între mai multe persoane.

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Şimian care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 53 de ani s-au întâlnit în centrul localităţii Devesel, iar pe fondul unor discuţii contradictorii s-au agresat reciproc”, a transmis sursa citată.

De asemenea, în urma conflictului au fost provocate distrugeri la un autoturism aparţinând unui tânăr de 21 de ani.

”În urma probatoriului administrat, cei saşe bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca la data de 21 noiembrie a.c., să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunerea unei măsuri preventive”, a mai transmis IPJ mehedinţi.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovirea sau alte violenţe şi distrugere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.