Poliţiştii din judeţul Mehedinţi s-au sesizat din oficiu, după ce statuia cu bustul poetului Mihai Eminescu, de la Orşova, a fost inscripţionată cu vopsea roşie, cu texte obscene. Cei care au distrus monumentul sunt acum căutaţi de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 14 ianuarie a.c., ora 20.20, Poliţia municipiului Orşova s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că bustul statuii ce îl reprezintă pe Mihai Eminescu, amplasat în parcul ,,General Ion Dragalina" din municipiul Orşova a fost inscripţionat cu vopsea de culoare roşie cu texte obscene.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Orşova care a efectuat cercetarea la faţa locului”, a transmis sâmbătă seară IPJ Mehedinţi.
 
În acest caz poliţiştii continuă, cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, urmând ca la finalizarea acestora să se propună măsurile corespunzătoare. Totodată, autorii faptei sunt căutaţi pentru a fi traşi la răspundere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.