Jandarmii din Orşova, judeţul Caraş-Severin, au intervenit pentru prinderea unui şarpe de peste un metru care a intrat în bucătăria de vară a unei locuinţe din oraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Proprietarii locuinţei au sunat la numărul de urgenţe 112, joi, pentru a solicita sprijin în prinderea unui şarpe care a intrat în bucătăria de vară.
 
”O nouă solicitare primită pe numărul de urgenţă 112 a direcţionat un echipaj de intervenţie al Jandarmeriei Mehedinţi în municipiul Orşova, unde a fost sesizată prezenţa unui şarpe în locuinţa unui cetăţean”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi.
 
Reptila a fost dusă într-o zonă cu vegetaţie.
 
”Intervenţia s-a desfăşurat fără probleme, şarpele în lungime de peste un metru a fost extras din bucătăria de vară unde a fost găsit şi, ulterior, a fost eliberat într-o zonă cu vegetaţie. Indiferent de intervenţiile noastre, fiecare solicitare este tratată cu operativitate şi responsabilitate, pentru că ştim cât este de importantă siguranţa cetăţenilor”, a mai precizat Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.