Pompierii din Mehedinţi anunţă că au reuşit să stingă incendiul vegetaţie extins la gospodării. Au fost afectate patru case, 17 anexe gospodăreşti, o maşină, cimitirul şi 2 hectare de litieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Incendiul izbucnit la vegetaţie uscată şi extins la gospodării pe raza localităţii Scăpau a fost lichidat noaptea trecută de pompierii mehedinţeni în jurul orei 2.00”, a transmis, marţi dimineaţă ISU Mehedinţi.

Sursa citată a precizat că focul a afectat 4 case de locuit, dintre care 1 total şi 3 partial, 17 anexe gospodăreşti din 15 gospodării, un autoturism, 20 de clăi de plante furajere , cimitirul şi 2 ha litieră.

”Evaluarea tuturor pagubelor şi cauza incendiului va fi finalizată în cursul zilei de astăzi de o comisie numita în acest sens”, a mai transmis ISU Mehedinţi.

Peste 45 de pompieri, inclusiv din ture libere, au intervenit, încă de luni, pentru stingerea unui incendiu violent de vegetaţie, în comuna Devesel, judeţul Mehedinţi. Focul s-a extins şi la mai multe gospodării. 

Pompierii au cerut ajutorul colegilor din Dolj care au trimis două autospeciale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.