O fată de 9 ani din judeţul Mehedinţi a fost muşcată de un câine fără stăpân când se afla în curtea şcolii la ora de educaţie fizică, ea fiind dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mehedinţi a anunţat  că, vineri, un bărbat a anunţat Poliţia Municipiului Drobeta-Turnu Severin cu privire la faptul că o fată a fost muşcată de un câine, în timp ce se afla la o unitate de învăţământ din comuna Şimian.
 
“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din  cadrul Secţiei Poliţie Rurală Şimian care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că o minoră de nouă ani în timp ce se afla la ora de educaţie fizică în curtea şcolii, a fost muşcată de un câine fără stăpân. Minora a fost transportată la o unitate medicală din Drobeta-Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a transmis IPJ Mehedinţi.
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de neluarea măsurilor pentru împiedicarea atacului canin şi vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.