Poliţiştii din judeţul Mehedinţi au deschis dosar penal pentru purtare abuzivă pe numele unui angajat de la Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare, după ce acesta a agresat o colegă de serviciu . Femeia a solicitat sprijinul poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 07 iunie a.c., Poliţia municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată prin plângere de o femeie de 47 de ani, din comuna Şimian cu privire la faptul că în timp ce se afla la serviciu ar fi fost agresată de un bărbat de 49 de ani, din Drobeta-Turnu Severin. În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale s-a stabilit că un bărbat de 49 în urma unor discuţii contradictorii cu o femeie de 47 de ani, ambii angajaţi ai unei agenţii din Drobeta-Turnu Severin, ar fi agresat-o pe aceasta din urmă”, a transmis IPJ Hunedoara.
 
Cei doi sunt angajaţi la Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare.
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru purtare abuzivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.