Poliţiştii din Drobeta Turnu Severin au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce în curtea unui muzeu, în timpul unor săpături arheologice, au fost descoperite fragmente dintr-un schelet uman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
O femeie a fost cea care a sesizat Poliţia, după ce au fost descoperite fragmentele osoase.
 
”La data de 13 octombrie a.c., ora 13.15, Poliţia municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de către o femeie, de 45 de ani, despre faptul că, în timp ce se efectuau săpături arheologice în curtea unui muzeu, au fost descoperite fragmente osoase dintr-un schelet uman. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că angajaţi ai unei instituţii publice din municipiul Drobeta-Turnu Severin, în timp ce efectuau săpături arheologice în curtea unui muzeu, au identificat, la o adâncime de 120 de centimetri, fragmente osoase dintr-un schelet uman”, transmite IPJ Mehedinţi.
 
Fragmentele osoase au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.