Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, după ce două eleve de 16 ani s-au bătut, într-o pauză, la Colegiul Tehnologic ”Brâncoveanu” din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii s-au autosesizat din oficiu, după conflictul între cele două eleve din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi.
 
”La data de 3 noiembrie a.c., ora 16.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Aramă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta Colegiului Tehnologic  Brâncoveanu, din oraşul Baia de Aramă, ar fi avut loc un conflict spontan între două eleve. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, la data de 3 noiembrie a.c., ora 13.10, la Colegiul Tehnologic Constantin Brâncoveanu a avut loc un conflict spontan, în pauza dintre ore, între două eleve, de 16 ani, în urma căruia cele două s-ar fi agresat reciproc”, transmite IPJ Mehedinţi.
 
Cele două fete nu au suferit leziuni care să necesite îngrijiri medicale.
 
De asemenea, cele două eleve au refuzat să formuleze plângere prealabilă.
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.