Doi fraţi gemeni de numai patru ani care alergau pe marginea unei şosele, într-o zonă intens circulată, în apropierea localităţii Şimian din judeţul Mehedinţi, au fost observaţi de un jandarm aflat în timpul liber. Bărbatul a oprit maşina şi i-a salvat pe cei doi copii, încredinţându-i familiei, care deja îi căuta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Jandarmul, care conducea maşina în drum spre casă, i-a observat pe cei doi fraţi alergând pe marginea şoselei.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
”Aflat în timpul liber, în timp ce conducea spre casă, colegul nostru, locotenent Lucian Ristea, a observat doi copii care fugeau pe marginea carosabilului, într-o zonă circulată intens, în apropierea localităţii Şimian. Tată la rândul său, Lucian a realizat pericolul la care erau expuşi micuţii, care alergau dezorientaţi şi, pentru o clipă,  s-a pus în locul părinţilor acestora. A oprit maşina, a alergat într-un suflet la copii, i-a luat în braţe şi a încercat să afle cum au ajuns acolo şi unde locuiesc”, transmit Jandarmii din Mehedinţi vineri, într-un comunicat de presă.
 
Gemenii nu au ştiut să spună unde locuiesc. 
 
”Confuzi şi destul de speriaţi, gemenii de 4 ani, n-au ştiut să spună unde locuiesc, indicând o zonă unde nu erau case, şi nici unde vor să ajungă. Timpul trecea, aşa că Lucian a luat legătura cu colegii de la Postul de Poliţie Şimian, pentru a identifica familia celor doi fraţi”, precizează sursa citată.
 
Jandarmul a aflat, în cele din urmă, unde locuiesc cei doi copii. 
 
”Norocul lor a fost că pe drum s-au întâlnit cu un bărbat care i-a recunoscut pe copii şi a indicat adresa unde trebuiau să ajungă. În scurt timp, cei doi fraţi  au ajuns la părinţi, care plecaseră disperaţi în căutarea lor. Aceştia le-au mulţumit colegilor noştri pentru implicare şi pentru faptul că le-au adus în siguranţă pe cei doi copii acasă. O misiune de suflet încheiată cu succes, dublată de sentimentul datoriei îndeplinite şi de bucuria unei familii reunite. Felicitări colegilor noştri!”, precizează Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.