Doi bărbaţi din Drobeta Turnu Severin au fost reţinuţi, după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce furau bani, bijuterii şi ceasuri dintr-un apartament din oraş, valoarea bunurilor fiind estimantă la 10.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de investigaţii criminale din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale au prins, joi, în flagrant, doi bărbaţi, de 37 şi 49 de ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce furau mai multe bunuri dintr-un apartament. Banii, bijuteriile şi ceasurile furate au fost estimate la 10.000 de lei.

Cei doi bărbaţi au fost duşi la sediul Poliţiei Drobeta Turnu Severin, pentru audieri, fiind cercetaţi pentru furt calificat.

Ulterior, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunere de luare a măsurilor legale. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.