Un bărbat de 49 de ani din Judeţul Mehedinţi a fost reţinut 24 de ore, vineri, după ce a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecţie faţă de soţia sa, o femeie de 33 de ani, pe care a agresat-o fizic în urmă cu trei zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 12 decembrie a.c., Poliţia oraş Vânju Mare a fost sesizată prin plângere de o femeie, de 33 de ani, din comuna Poroina Mare, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de soţul său, un bărbat de 49 de ani. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Vânju Mare, iar, după completarea formularului de evaluarea a riscului, împotriva bărbatului a fost emis ordin de protecţie provizoriu”, a transmis IPJ Mehedinţi.

După doar trei zile de la emiterea ordinului de protecţie, acesta a încălcat măsurile dispuse de poliţişti.

”Astăzi, 15 decembrie, bărbatul a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecţie, fiind identificat de poliţiştii Poliţiei oraş Vânju Mare împreună cu femeia de 33 de ani, în autoturismul personal”, a precizat IPJ Mehedinţi.

Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând ca sâmbătă, 16 decembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare cu propunerea unei măsuri preventive.

Poliâiştii continuă cercetările în acest caz sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de lângă Judecătoria Vânju Mare pentru violenţă în familie şi încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.