Un bărbat din judeţul Mehedinţi este cercetat, fiind suspectat că a sustras un tub metalic folosit ca podeţ la ieşirea din localitatea Higiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 11 mai a.c., ora 12.17, Poliţia oraşului Strehaia a fost sesizată de un bărbat de 35 de ani, din comuna Dumbrava cu privire la faptul că, în noaptea de 09/10 mai a.c., persoane necunoscute au sustras un tub metalic, ce era folosit ca podeţ la ieşirea din localitatea Higiu”, a transmis, vineri seară, Poliţia Judeţeană Mehedinţi.

Sursa citată a precizat că, în urma cercetărilor făcute de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Strehaia, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia, a fost identificat autorul furtului, un bărbat de 48 de ani, din comuna Dumbrava.

”Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca la data de 13 mai, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”, a mai transmis sursa citată.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, dar bărbatul este cercetat pentru furt calificat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.