Un medic de la Spitalul CFR din Timişoara a fost reţinut pentru 24 de ore pentru lovire şi alte violenţe asupra unui membru de familie, după ce şi-a bătut fiul de 13 ani, care ulterior a ajuns la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Medicul Radu Blagoe de la Spitalul CFR din Timişoara, care marţi seara a fost reţinut pentru 24 de ore după ce şi-a lovit fiul de 13 ani, a mai fost condamnat cu suspendare pentru că şi-a bătut fosta soţie, iar în prezent se afla în termenul de încarcerare de patru ani impus de instanţă.
 
Fosta soţie a medicului a declarat, marţi, jurnaliştilor că medicul l-a bătut pe fiul lor pentru că acesta ar fi luat două note mici la şcoală. Femeia, care munceşte în Austria, a povestit că fiul ei a anunţat-o că a fost bătut de părinte. Băiatul locuieşte cu tatăl lui din 2013, după ce bărbatul a câştigat custodia, după divorţ.
 
 
Mama băiatului a mai povestit că, imediat după ce a aflat de bătaie, a sunat la Telefonul Copilului şi a cerut ajutorul de la Direcţia pentru Protecţia Copilului din Timişoara, apoi a plecat spre România.
 
Inspectorii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Timiş au intervenit de urgenţă.
 
"Copilul este în prezent la mamă. A fost demarată o anchetă, iar copilului i se va propune includerea într-un program de consiliere psihologică foarte necesară”, a precizat Smaranda Marcu, purtătorul de cuvânt DGASPC Timiş.
 
Medicul acuzat că şi-a agresat copilul a refuzat să comenteze cele întâmplate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.