Marinarul georgian, în vârstă de 66 de ani, care a murit pe o navă aflată în Portul Constanţa, suferise un infarct, a arătat rezultatul necropsiei. Poliţiştii spun că nu există alte suspiciuni privind cauza morţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, autopsia efectuată în cazul marinarului georgian în vârstă de 66 de ani a arătat că acesta a murit în urma unui infarct.

Poliţiştii au precizat că nu există alte suspiciuni cu privire la cauza morţii.

Lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi, luni seara, despre faptul că la bordul unei nave staţionate în rada interioară a Portului Constanţa se află o persoană decedată.

"Echipa operativă s-a deplasat în dana 10, unde persoana decedată a fost adusă la mal de o ambarcaţiune pilotină, stabilind că este un bărbat, are 66 de ani, de cetăţenie si naţionalitate georgiană, marinar pe o navă pavilion Sierra Leone. După constatarea decesului de către medicii de pe ambulanţa sosită la faţa locului a fost stabilit diagnosticul prezumtiv de moarte suspectă", precizau reprezentanţii Poliţiei  Constanţa.

Trupul bărbatului a fost transportat la morga Cimitirului Central Constanţa în vederea efectuării necropsiei, în cauză fiind întocmit dosar penal. Cercetările au fost continuate de către lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Potrivit reprezentanţilor Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare, bărbatul respectiv era secundul navei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.