Mai multe colete cu ţesătură, în valoare de aproape o jumătate de milion de lei, au fost confiscate de poliţişti dintr-un container sosit din China în Portul Constanţa Sud Agigea, mărfurile respective fiind contrafăcute şi destinate unei societăţi comerciale din judeţul Neamţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinaţie o societate comercială din judeţul Neamţ, la activităţi participând şi poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi reprezentanţi ai Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud.

În urma controlului, poliţiştii au descoperit în container mai multe colete cu ţesătură, în total 1.391 de metri liniari, marfa respectivă fiind contrafăcută.

Bunurile, în valoare de 450.000 de lei, au fost confiscate.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.