Un bărbat cu permisul suspendat a fost prins la volan de poliţiştii din Maramureş şi a fost testat pozitiv la substanţe interzise. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii din Baia Mare, au oprit în trafic un autoturism care circula pe bulevardul Regele Ferdinand, intersecţie cu strada Păşunii. La volan a fost identificat un bărbat de 32 de ani din Baia Mare şi, în urma verificărilor,  s-a constatat că acesta avea exercitarea dreptului de a conduce suspendat”, a transmis, joi seară, IPJ Maramureş.

Sursa citată a precizat că poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Totodată, bărbatul a fost testat în vederea depistării consumului de substanţe interzise, rezultatul fiind pozitiv.

”Acesta a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge şi urină. În continuare, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului de 32 de ani,  sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, a mai transmis sursa citată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.