Un bărbat de 33 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul într-un pârâu din judeţul Maramureş şi a rămas încarcerat. Accidentul s-a produs joi, dar cadavrul a fost găsit doar vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii din Târgu Lăpuş au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în satul Inău, în locul numit Tălnicioara, a fost găsit decedat un bărbat de 33 de ani. La faţa locului s-a deplasat un echipaj S.A.J. Maramureş, o echipă de descarcerare din cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuş şi poliţiştii care au stabilit faptul că victima s-a răsturnat cu tractorul într-un pârâu, loc în care a rămas încarcerat”, a transmis, vineri seară, IPJ Maramureş.

Sursa citată a precizat că, în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că joi, în jurul orei 22.00, în timp ce bărbatul conducea un tractor agricol neînmatriculat /înregistrat şi fără să deţină permis de conducere, pe un drum pietruit deschis circulaţiei publice, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, după care s-a răsturnat într-un şanţ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.