Poliţiştii români au făcut publice, vineri seară, semnalmentele unui tânăr în vârstă de 23 de ani din Ucraina, care în urmă cu o lună şi-a anunţat familia că vrea să treacă înot râul Tisa pentru a ajunge în România. Mama băiatului a anunţat încă din 18 februarie autorităţile române că nu şi-a mai putut contacta fiul, iar la o lună de la dispariţia acestuia familia a fost de acord ca fotografia şi semnalmentele bărbatului să fie făcute publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tânărul de 23 de ani, cetăţean ucrainean, şi-a anunţat familia în 18 februarie că vrea să treacă înot râul Tisa pentru a ajunge în România. A fost ultima dată când familia l-a văzut şi de atunci nu a mai putut fi contactat. 
 
”La data de 18 februarie 2023, la ora 16.00, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău au fost sesizaţi de către o femeie de cetăţenie ucraineană, cu privire la faptul că fiul său, Roman Yasinskyi, în vârstă de 23 de ani, din Ucraina, a trecut râul Tisa înot în zona Săpânţa, iar de atunci nu s-a mai putut lua legătura cu acesta, telefonul mobil fiindu-i închis. Ultima dată când familia a vorbit cu tânărul a fost înainte să treacă râul în România”, transmite, vineri seară, Poliţia judeţeană Maramureş. 
 
Poliţiştii precizează că solicită acum ajutorul populaţiei întrucât la momentul dispariţiei bărbatului familia nu a fost de acord ca fotografia şi semnalmentele acestuia să fie făcute publice pentru a putea fi găsit.
 
Roman Yasinskyi are 1,70 metri înălţime, 70 de kilograme, păr tuns scurt, ochi verzi.
 
Persoanele care deţin şi pot oferi informaţii cu privire la tânărul ucrainean sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.