Poliţiştii de frontieră de la Vişeul de Sus au tras mai multe focuri de armă pentru a prinde un bărbat de 35 de ani, din judeţul Maramureş, care nu a oprit la control, autoturismul condus de acesta răsturnându-se la trecerea peste un pod. Bărbatul nu a suferit răni grave. În maşină, poliţiştii au găsit urme de sânge şi păr de animal, existând indicii că bărbatul făcea braconaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei de Frontieră, poliţiştii de la Sectorul P.F. Vişeu de Sus au încercat să oprească pentru control, în noaptea de miercuri spre joi, a unui autoturism Mitsubishi fără plăcuţe de înmatriculare, care circula pe un drum forestier, de la frontieră spre localitatea Borşa, judeţul Maramureş.

Şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare şi nici la somaţiile poliţiştilor de frontieră, continuându-şi deplasarea în mare viteză, astfel că au fost trase trei focuri de avertisment în plan vertical.

"După câţiva kilometri o altă patrulă a poliţiei de frontieră a încercat sa-l oprească, dar nici de această dată conducătorul auto nu s-a oprit, fapt pentru care, in conformitate cu prevederile legale, lucrătorii noştri au tras un foc de arma spre pneurile maşinii. În acel moment, şoferul a virat brusc pe un drum lăturalnic, iar la puţin timp, la trecerea peste un pod, maşina s-a răsturnat", arată Poliţia de Frontieră.

Şoferul este un cetăţean român, în vârstă de 35 de ani, din judeţul Maramureş. Acesta nu prezenta leziuni majore şi nu a dorit asistenţă medicală.

În urma unui control sumar asupra autoturismului, au fost observate în interior păr de animal şi pete de sânge, indicii privind săvârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic. Totodată, s-a mai constatat că bărbatul are dreptul de a conduce anulat.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Viseu de Sus, în cooperare cu reprezentanţi ai Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase al IPJ Maramureş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.