Mai multe localităţi din judeţele Teleorman şi Argeş au fost inundate în urma ploilor abundente, iar circulaţia pe drumul judeţean DJ 504, pe raza localităţii Lăceni, judeţul Teleorman, se desfăşoară foarte greu din cauza nivelului apei, care ajunge până la 30 de centimetri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), DJ 504 pe raza localităţii Lăceni este inundat cu apă, nivelul ei ajungând la aproximativ 30 de centimetri. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate.

Foto: IGSU
Foto: IGSU

În comuna Orbeasca, judeţul Teleorman, în satele Orbeasca de Jos şi Lăceni, peste 20 de pompieri intervin prin îndiguire cu saci cu nisip pentru protejarea locuinţelor şi gospodăriilor, precum şi pentru evacuarea apei din gospodării, acumulate în urma ploilor abundente. ISU acţionează cu un camion, un microbuz, un APIC, iar comitetul local pentru situaţii de urgenţă acţionează cu 15 oameni, o motopompă, un buldoexcavator, trei vole şi un camion.

Şi în judeţul Argeş au fost inundate localităţile Bradu, Călineşti şi Stâlpeni, unde pompierii acţionează pentru evacuarea apei din gospodării.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.