Mai multe localităţi din judeţul Dâmboviţa sunt afectate de inundaţii, duminică seară, pompierii intervenind pentru evacuarea apei care a intrat in gospodării din comunele Răzvad, Vişineşti şi Ulieşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Eduard Ţelea, pompierii dâmboviţeni intervin, duminică seară, pentru evacuarea apei din mai multe gospodării inundate ca urmare a ploilor torenţiale din ultimele ore.    
 
Cea mai afectată localitate este Răzvad, unde cinci gospodării au fost inundate. Ploaia torenţială a inundat, de asemenea, trei curţi din localitatea Ulieşti şi o gospodărie din comuna Vişineşti, unde a fost solicitată intervenţia echipajelor ISU.    
 
Ploi însemnate cantitativ, care pot avea şi caracter totrenţial, însoţite de descărcări electrice şi vânt puternic se vor înregistra de duminică, de la ora 16.00, până marţi noapte, potrivit unei informări meteorologice transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). De asemenea, începând de miercuri, vremea se va răci, iar la munte va ninge.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.