Jandarmii constănţeni au dat amenzi în valoare de 10.000 de lei în urma unui spectacol organizat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe plaja din Tuzla, la care nu erau respectate normele de prevenire a răspândirii Sars-Cov-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, jandarmii au fost sesizaţi că pe plaja din comuna Tuzla are loc un eveniment artistic la care participă mai multe persoane, fără să fie respectate măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.
 
 
“Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că sesizarea se confirmă, mai multe persoane participând la un spectacol de muzică mixată de un DJ. Organizatorul acestui eveniment a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 lei, iar participanţii aflaţi la faţa locului au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 8.000 lei’, se arată în comunicat. 
 
IJJ reaminteşte cetăţenilor că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.