Jandarmii au fost solicitaţi să intervină, duminică, pentru a îndepărta un şarpe dintr-un parc plin de copii din Reşiţa. Reptila a fost prinsă imediat, iar jandarmii au constatat că nu era periculoasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
”Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin au fost solicitaţi astăzi să intervină în Parcul Copilul din municipiul Reşiţa, după ce un şarpe a fost observat în zonă. În urma unui apel prin sistemul unic de urgenţă 112, jandarmii cărăşeni au fost solicitaţi să intervină pentru îndepărtarea unei reptile dintr-o zonă în care se aflau mai mulţi copii. Jandarmii au reuşit să captureze şarpele, asigurând astfel un mediu sigur locuitorilor şi copiilor din parc”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Caraş-Severin.
 
După capturare, reptila a fost transportată şi eliberată în arealul natural din apropierea oraşului, un habitat adecvat pentru specia sa, unde nu reprezintă un pericol pentru populaţie.
 
”Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin reaminteşte cetăţenilor importanţa de a anunţa autorităţile competente în cazul unor situaţii similare. Şarpele a fost identificat ca fiind inofensiv pentru oameni”, au mai transmis reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Caraş-Severin.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.