Unitatea Specială 72 Protecţie Instituţională “Anghel Saligny” din Cernavodă a transmis, marţi, că jandarmul care s-a împuşcat are o vechime în serviciu de 21 de ani şi fusese declarat apt la ultima evaluare psihologică. Ancheta a fost preluată de către Parchetul militar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Marţi 09 martie, la ora 7:47, un subofiţer al Unităţii Speciale 72 Jandarmi Protecţie Instituţională Cernavodă aflat în serviciu a folosit pistolul din dotare provocându-şi o rană la nivelul capului. Imediat, colegii au anunţat producerea evenimentului. Militarul, în vârstă de 43 de ani se afla în serviciu la Centrala Nuclearoelectrică Cernavodă şi a fost transportat de urgenţă la o unitate medicală, în stare gravă, cu un elicopter SMURD. În momentul de faţă nu se cunosc cauzele care l-au determinat pe colegul nostru să recurgă la un asemenea gest”, a transmis, marţi,  Unitatea Specială 72 Protecţie Instituţională “Anghel Saligny” din Cernavodă.
 
Sursa citată a precizat că a fost declanşată o anchetă de către unitatea de Parchet competentă.
 
Subofiţerul, cu o vechime în serviciu de peste 21 de ani, are la activ trei misiuni internaţionale, iar la ultima evaluare psihologică, din luna septembrie a anului 2020, a fost declarat apt. 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.