Jandarmii din Capitală au depistat, în zona Calea Griviţei, un bărbat care corespundea semnalmentelor transmise de poliţişti în cazul incendierii de autoturisme, acesta având pe palme şi pantaloni urme de funingine şi arsuri. Bărbatul a fost predat Poliţiei Capitalei pentru audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jandarmeria Bucureşti a anunţat, duminică, faptul că, în jurul orei 01.00,  o persoana suspectă de incendierea mai multor maşini a fost depistată de jandarmi, în zona Calea Griviţei.

”Asupra bărbatului au fost găsite doua pietre, pe palme avea urme de funingine şi pantalonii cu urme de arsuri. Persoana suspectă a fost predata de jandarmi poliţiştilor care vor continua cercetările în cauză”, au precizat jandarmii.

La rândul lor, poliţiştii au anunţat că pe timpul nopţii de sâmbătă spre duminică au fost audiate mai multe persoane, dar ”până în prezent nu au rezultat elemente de interes operativ cu privire la acestea”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.