Un bărbat mascat a intrat, vineri seara, într-un magazin din Baia Mare, unde a ameninţat-o pe vânzătoare cu un cuţit şi a luat banii din casa de marcat, după care a fugit. Poliţiştii fac cercetări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această seară, la ora 20.15, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Petru Rareş din municipiu s-a produs o tâlhărie. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că în timp ce victima, o tânără de 23 de ani, se afla în timpul serviciului în incinta unui magazin în calitate de vânzătoare, un bărbat mascat a intrat în magazin, a ameninţat-o cu un cuţit, a sustras banii ce se aflau în casa de marcat, apoi a plecat”, a transmis, vineri seară, Poliţia Judeţeană Maramureş.
 
Poliţiştii fac cercetări în acest caz, pentru tâlhărie calificată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.