Un bărbat înarmat cu un pistol, purtând o şapcă şi ochelari de soare, a intrat, marţi, în sediul unei bănci din municipiul Bistriţa, i-a ameninţat pe angajaţi, apoi a furat o sumă de bani de la un ghişeu şi a fugit, la ora transmiterii acestei ştiri zona fiind împrejmuită de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jaful a avut loc la o filială a Raiffeisen Bank de pe Calea Moldovei din Bistriţa şi a fost anunţat la 112, în jurul orei 10.30, de unul dintre angajaţii băncii, spun reprezentanţi ai Poliţiei Române.

Angajatul a sesizat că un bărbat, în jur de aproximativ 30 de ani, care purta o şapcă şi ochelari de soare a intrat în sediul băncii şi a început să îi ameninţe pe angajaţi. Ulterior, agresorul a furat o sumă de bani din sertarul de la un ghişeu şi a fugit.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, Alexandra Vereşezan, a declarat pentru News.ro că bărbatul care a comis jaful armat a ameninţat-o pe casiera băncii cu pistolul şi a cerut banii din seif. 

”La ora 10.27, Poliţia a fost sesizată că un bărbat a pătruns într-o unitate bancară din Bistriţa, unde prin ameninţare cu o armă a cerut banii din seif”, a spus Vereşezan.

În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită.

Reprezentanţii băncii urmează să le comunice anchetatorilor suma furată.

Banca este dotată cu camere de supraveghere, iar înregistrările urmează să fie preluate de poliţişti pentru a fi analizate.

La ora transmiterii acestei ştiri, zona din apropierea băncii a fost împrejmuită, iar poliţiştii au început cercetările pentru identificarea şi prinderea agresorului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.